ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak Bestelboek/>

ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak Bestelboek

Een van de uitblinkers in ons applicatie-portfolio. Een zeer luxe bestelapplicatie met talloze mogelijkheden. De applicatie is ontwikkeld op maat, en op basis van een eigen adviesplan. Efficiëntie en effectiviteit staat bij deze applicatie op de hoogste prioriteit.

Het bestelboek is bedoeld om een database op te bouwen voor producten die besteld moeten worden. De bestellingen worden bijvoorbeeld wekelijks gedaan. De bestellingen kunnen gekoppeld zijn aan een klant, ordernummer of kan geregistreerd staan als bestelling voor de winkel zelf.

De nieuwste versie van deze applicatie bevat een luxe optie om onnodige of oudere bestellingen eruit te filteren. Alle gegevens in de bestelapplicatie worden geregistreerd en overzichtelijk weergegeven. Denk hierbij aan klanten, producten en systeemgebruikers.

Web Eagle adviseert en realiseert applicaties op maat. Hierbij onderzoeken wij welke technische mogelijkheden er zijn om uw bedrijf efficiënter en effectiever te maken. Ook implementeren wij deze applicaties in uw organisatie en leggen wij de werking van het nieuwe systeem uit aan de nieuwe gebruikers. Voor nieuwe applicaties schrijven wij op verzoek een eenvoudige handleiding.

Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. Bekijk hieronder de website van Zoo&Zo Dierenspeciaalzaak.

Website bekijken

Project details
Categorie:

Applicatieontwikkeling

Link naar website:

http://www.zoo-enzo.nl

Dit project delen:

De applicatie heeft een makkelijke uitstraling


In het overzicht zijn alle gegevens makkelijk te vinden. De zoekfunctie en mogelijkheid om acties uit te voeren over verschillende bestellingen zetten de puntjes op de ï. In de afbeelding zijn persoonlijke gegevens wazig gemaakt.


Met een druk op de knop worden alle onnodige en oude bestellingen verwijderd. Op deze manier zal het systeem snel blijven werken.

BEL GERUST...

Web Eagle

Willem van Oranjestraat 26

5307 HT, Poederoijen

Kvk: 77375505

BTW: NL 003189409B20


06-20985579

info@webeagle.nl


Bekijk hier onze tips

28-06-2018 - Web Eagle biedt unieke oplossingen voor website/webshops, huisstijlen en diverse vormen van reclame. Door de toenemende vraag naar totaaloplossingen hebben wij vanuit strategisch oogpunt besloten samen te werken met Carola Fotografie om onze klanten op die manier te kunnen voorzien van professionele websites en reclamemateriaal inclusief de professionele fotografie.