De kracht van het minimaliseren

16-08-2017 - U kent het wel: programma's die worden aangeboden waar je "alles" mee kunt. Zo installeert u bijvoorbeeld een antivirusprogramma en ontvangt u een compleet assortiment aan computer- en browser tools. Het zoeken naar de knop om een virusscan te starten is tot overmaat van ramp onvindbaar.


Of wanneer u een app op uw telefoon installeert voor de weersverwachting, wordt u bij het openen van de app overrompeld met suggesties voor fietstochten in de buurt van uw huidige locatie. Handig? Meestal niet.


In de loop van de jaren heeft de techniek alles uit de kast getrokken om de talloze mogelijkheden aan de gebruiker voor te leggen. De gedachte was eenvoudig: "Hoe meer je er mee kunt, hoe handiger het is." Deze filosofie heeft haar einde wel gekend. Het tegendeel heeft zich bewezen. Wanneer een programma meer mogelijkheden heeft dan er wordt verwacht, daalt de tevredenheid. Web Eagle gaat verder. Wij noemen het de kracht van minimaliseren.


Het programma om uw website te beheren, het CMS, bestaat vaak ook uit talloze mogelijkheden. Zo kun je veel doen om bijvoorbeeld de vindbaarheid te optimaliseren. Maar is dit uw taak? Of wilt u enkel uw nieuwe project toevoegen aan het portfolio?


Web Eagle realiseert content- en managementsystemen op maat. Zo spreken wij met onze klanten af welke onderdelen van de website zij zelf willen beheren. De overige taken pakken wij op. In het programma die u gebruikt komt u deze dus niet tegen. Het programma is hierdoor geminimaliseerd en werkt voor u als eindgebruiker optimaal. De kracht van minimaliseren, voor maximale tevredenheid.

Jos van Ginkel

Jos van Ginkel

jos@webeagle.nl

Deze tip delen:

BEL GERUST...

Web Eagle

Kamperfoelielaan 12

6713 EE, Ede

Kvk: 58275762

BTW: NL 852959461B01


06-20985579

info@webeagle.nl


Bekijk hier onze tips

28-06-2018 - Web Eagle biedt unieke oplossingen voor website/webshops, huisstijlen en diverse vormen van reclame. Door de toenemende vraag naar totaaloplossingen hebben wij vanuit strategisch oogpunt besloten samen te werken met Carola Fotografie om onze klanten op die manier te kunnen voorzien van professionele websites en reclamemateriaal inclusief de professionele fotografie.