Gevolgen van bedrijfsuitstraling

11-09-2017 - Zo af en toe kom je op het web nog websites tegen die duidelijk in 10 jaar tijd niet geüpdatet zijn; websites met alle mogelijke kleuren en bewegende beelden. Misschien herkent u ze wel. Sommige van deze websites zijn nog dagelijks in gebruik en dat kan natuurlijk niet meer in 2017. Web Eagle ziet het als een missie om hier iets aan het doen. Maar hoe belangrijk is de uitstraling van een website nu echt?


Een van de belangrijkste aspecten is dat de huisstijl, en dan natuurlijk ook het design, aansluit bij de filosofie van het bedrijf en de juiste doelgroep aanspreekt. Als dat niet het geval is zullen bezoekers van de website zich niet op de juiste plaats voelen en al snel de website verlaten. In sommige gevallen kan dit ook een verkeerde doelgroep aantrekken.

Afhankelijk van het doel van de website en of het bedrijf is het niveau van professionaliteit ook van groot belang. Je wilt namelijk als bezoeker van een website serieus genomen worden. Door het gebruik van hetzelfde lettertype en kleuren op alle pagina’s van de website wordt de leesbaarheid van de website verhoogd en behoudt je de aandacht van de bezoeker.

Zodra bezoekers een website openen, zullen ze binnen enkele seconden bepaald hebben of dit de juiste website is. Het is daarom belangrijk dat je de aandacht van de bezoeker weet te pakken en vast te houden. Dit bereik je door de juiste informatie te tonen als de website geopend wordt maar ook door bezoekers aan te zetten tot actie door krachtige zinnen, teksten of afbeeldingen. Met verschillende software is dit vervolgens te monitoren en te analyseren, en waar nodig aan te passen.

Wilt u meer informatie over hoe uw website verbeterd kan worden? Neem dan gerust contact met ons op.

Robert van de Werken

Robert van de Werken

robert@webeagle.nl

Deze tip delen:

BEL GERUST...

Web Eagle

Kamperfoelielaan 12

6713 EE, Ede

Kvk: 58275762

BTW: NL 852959461B01


06-20985579

info@webeagle.nl


Bekijk hier onze tips

28-06-2018 - Web Eagle biedt unieke oplossingen voor website/webshops, huisstijlen en diverse vormen van reclame. Door de toenemende vraag naar totaaloplossingen hebben wij vanuit strategisch oogpunt besloten samen te werken met Carola Fotografie om onze klanten op die manier te kunnen voorzien van professionele websites en reclamemateriaal inclusief de professionele fotografie.