Google en adverteren(SEA)

03-11-2017 - U heeft vast weleens tijdens het zoeken via Google opvallende resultaten gezien boven aan de pagina van de zoekresultaten. En misschien heeft u uzelf wel eens afgevraagd wat dat is. Daar wil ik het in deze tip over hebben. Wat is SEA(Search Engine Advertising) en wat kan het voor u betekenen?


Met SEA wordt het betaald adverteren in een zoekmachine zoals Google bedoeld. Hiermee kan er geadverteerd worden op een zeer specifieke doelgroep zodat u alleen de juiste doelgroep bereikt. Dit is belangrijk want met SEA betaalt u alleen wanneer iemand op de advertentie klikt. Om de hoogst mogelijke efficiƫntie te bereiken is het dus van groot belang dat u duidelijk heeft welke doelgroep voor u het belangrijkste is.

Dit betaald adverteren kan op een door u gekozen termijn worden ingesteld zodat u niet verplicht bent om meerdere maanden of zelfs een jaar te adverteren. Zo kunt u enkele weken een specifieke advertentie campagne starten en inspelen op het resultaat daarvan met uw volgende campagne.

Web Eagle staat voor u klaar om uw wensen op het gebied van SEA te realiseren. Wilt u hier graag meer over weten of wilt u weten hoe dit het beste bij u toegepast kan worden? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

BEL GERUST...

Web Eagle

Willem van Oranjestraat 26

5307 HT, Poederoijen

Kvk: 77375505

BTW: NL 003189409B20


06-20985579

info@webeagle.nl


Bekijk hier onze tips

28-06-2018 - Web Eagle biedt unieke oplossingen voor website/webshops, huisstijlen en diverse vormen van reclame. Door de toenemende vraag naar totaaloplossingen hebben wij vanuit strategisch oogpunt besloten samen te werken met Carola Fotografie om onze klanten op die manier te kunnen voorzien van professionele websites en reclamemateriaal inclusief de professionele fotografie.