Google en adverteren(SEA)

03-11-2017 - U heeft vast weleens tijdens het zoeken via Google opvallende resultaten gezien boven aan de pagina van de zoekresultaten. En misschien heeft u uzelf wel eens afgevraagd wat dat is. Daar wil ik het in deze tip over hebben. Wat is SEA(Search Engine Advertising) en wat kan het voor u betekenen?


Met SEA wordt het betaald adverteren in een zoekmachine zoals Google bedoeld. Hiermee kan er geadverteerd worden op een zeer specifieke doelgroep zodat u alleen de juiste doelgroep bereikt. Dit is belangrijk want met SEA betaalt u alleen wanneer iemand op de advertentie klikt. Om de hoogst mogelijke efficiƫntie te bereiken is het dus van groot belang dat u duidelijk heeft welke doelgroep voor u het belangrijkste is.

Dit betaald adverteren kan op een door u gekozen termijn worden ingesteld zodat u niet verplicht bent om meerdere maanden of zelfs een jaar te adverteren. Zo kunt u enkele weken een specifieke advertentie campagne starten en inspelen op het resultaat daarvan met uw volgende campagne.

Web Eagle staat voor u klaar om uw wensen op het gebied van SEA te realiseren. Wilt u hier graag meer over weten of wilt u weten hoe dit het beste bij u toegepast kan worden? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Robert van de Werken

Robert van de Werken

robert@webeagle.nl

Deze tip delen:

BEL GERUST...

Web Eagle

Kamperfoelielaan 12

6713 EE, Ede

Kvk: 85275762

BTW: 852959461B01


06-20985579

info@webeagle.nl


Bekijk hier onze tips

12-02-2018 - Sinds enkele jaren is linkbuilding belangrijker geworden dan ooit voor de vindbaarheid van websites. Maar wat houdt het nu precies in? En wat moet er juist wel en niet gebeuren? In deze tip proberen wij je uit te leggen hoe je het beste met linkbuilding om kunt gaan.