Google en adverteren(SEA)

03-11-2017 - U heeft vast weleens tijdens het zoeken via Google opvallende resultaten gezien boven aan de pagina van de zoekresultaten. En misschien heeft u uzelf wel eens afgevraagd wat dat is. Daar wil ik het in deze tip over hebben. Wat is SEA(Search Engine Advertising) en wat kan het voor u betekenen?


Met SEA wordt het betaald adverteren in een zoekmachine zoals Google bedoeld. Hiermee kan er geadverteerd worden op een zeer specifieke doelgroep zodat u alleen de juiste doelgroep bereikt. Dit is belangrijk want met SEA betaalt u alleen wanneer iemand op de advertentie klikt. Om de hoogst mogelijke efficiƫntie te bereiken is het dus van groot belang dat u duidelijk heeft welke doelgroep voor u het belangrijkste is.

Dit betaald adverteren kan op een door u gekozen termijn worden ingesteld zodat u niet verplicht bent om meerdere maanden of zelfs een jaar te adverteren. Zo kunt u enkele weken een specifieke advertentie campagne starten en inspelen op het resultaat daarvan met uw volgende campagne.

Web Eagle staat voor u klaar om uw wensen op het gebied van SEA te realiseren. Wilt u hier graag meer over weten of wilt u weten hoe dit het beste bij u toegepast kan worden? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

BEL GERUST...

Web Eagle

Willem van Oranjestraat 26

5307 HT, Poederoijen

Kvk: 77375505

BTW: NL 003189409B20


06-20985579

info@webeagle.nl