Samenwerking Carola Fotografie

28-06-2018 - Web Eagle biedt unieke oplossingen voor website/webshops, huisstijlen en diverse vormen van reclame. Door de toenemende vraag naar totaaloplossingen hebben wij vanuit strategisch oogpunt besloten samen te werken met Carola Fotografie om onze klanten op die manier te kunnen voorzien van professionele websites en reclamemateriaal inclusief de professionele fotografie.


Websites zonder foto's zijn nauwelijks te bekennen. En dat is niet zonder reden: de foto's op websites zijn que uitstraling vaak het belangrijkste onderdeel van de website. Vele bedrijven zijn echter niet in het bezit van professionele foto's van hun projecten / bedrijfspand of werkzaamheden. Hier liepen wij als Web Eagle vaak tegenaan. Sinds enkele weken werken wij daarom samen met Carola Fotografie.

Carola en haar assistente kunnen een afspraak plannen met de klant om de foto's op de locatie van het project of bedrijf te maken. In overleg met de klant en Web Eagle zal er gekeken worden welke foto's het beste gemaakt en gebruikt kunnen worden.

Op deze manier kan Web Eagle het totaalpakket bieden aan haar klanten. Uiteraard is de fotografie optioneel.

BEL GERUST...

Web Eagle

Willem van Oranjestraat 26

5307 HT, Poederoijen

Kvk: 77375505

BTW: NL 003189409B20


06-20985579

info@webeagle.nl