Applicatie ontwikkeling

Onder applicatie ontwikkeling verstaan wij het programmeren van op maat gemaakte programma's en systemen die uw bedrijfsprocessen vereenvoudigen. Ook bieden wij technische oplossingen voor uw website of webshop.


Wilt u uw bedrijfsproces vereenvoudigen door gebruik te maken van een systeem of programma? Een voorraadsysteem, bestelapplicatie, automatiseringsprocessen, een systeem voor gepersonaliseerde producten en nog veel meer mogelijkheden bieden wij aan op maat.


Gezien de opties ongelimiteerd zijn bespreken wij graag met u de huidige situatie en oplossingen. Bekijk hier een aantal van deze opties en neem contact met ons op voor een afspraak.

Applicatie Ontwikkeling

Automatisering

Het automatiseren van processen scheelt ernorm veel kostbare tijd. Echter, niet alles kan geautomatiseerd worden. Maar wat wel? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Database

Het opslaan van gegevens in een excelbestand? Geen enkel probleem. Maar wat als uw bedrijf groeit, en daarmee ook de gegevens? Wij maken graag één systeem met alle gegevens. Overal, altijd en sneller bereikbaar.

Personalisatie

De klant het gevoel geven dat de website/webshop speciaal voor hem of haar gemaakt is? Personalisatie op websites is nieuw, maar zal snel groeien. Ook op uw website zijn er mogelijkheden voor personalisatie; en dat zoeken we graag voor u uit.

Koppeling tussen systemen

Tegenwoordig zijn er vele datasystemen in de handel. Ook is er veel software op maat. Toch ontbreekt er vaak een koppeling tussen deze systemen. Voor ons een uitdaging, voor u een groot gemak. Wij zijn benieuwd wat u voor ons in petto heeft.

Geniale systemen

Bijhouden wat de concurrent met de verkoopprijzen doet? Een op-maat bestelapplicatie of roosterapp met talloze mogelijkheden? Je kan het zo gek niet verzinnen. De mogelijkheden in de techniek zijn ongeremd. Wij noemen het "geniale systemen", en die maken we graag voor u.

App ontwikkeling

Windows, Apple, Android en Web Apps. Wij ontwikkelen apps voor uw organisatie. Wij maken graag een afspraak om uw idee te bespreken. We kunnen iets voor elkaar betekenen. Tot snel.

BEL GERUST...

Web Eagle

Willem van Oranjestraat 26

5307 HT, Poederoijen

Kvk: 77375505

BTW: NL 003189409B20


06-20985579

info@webeagle.nl