Onze tips

28-06-2018 - Samenwerking Carola Fotografie

Web Eagle biedt unieke oplossingen voor website/webshops, huisstijlen en diverse vormen van reclame. Door de toenemende vraag naar totaaloplossingen hebben wij vanuit strategisch oogpunt besloten samen te werken met Carola Fotografie om onze klanten op die manier te kunnen voorzien van professionele websites en reclamemateriaal inclusief de professionele fotografie.


23-05-2018 - De nieuwe privacywet (AVG) per 25 mei

Deze wet zorgt al maanden voor het gesprek bij de koffieautomaat. Lees hier welke werkzaamheden Web Eagle heeft genomen om te voldoen aan deze wet en wat u hier van merkt.


12-02-2018 - Linkbuilding: de basis van Google’s algoritme

Sinds enkele jaren is linkbuilding belangrijker geworden dan ooit voor de vindbaarheid van websites. Maar wat houdt het nu precies in? En wat moet er juist wel en niet gebeuren? In deze tip proberen wij je uit te leggen hoe je het beste met linkbuilding om kunt gaan.


03-11-2017 - Google en adverteren(SEA)

U heeft vast weleens tijdens het zoeken via Google opvallende resultaten gezien boven aan de pagina van de zoekresultaten. En misschien heeft u uzelf wel eens afgevraagd wat dat is. Daar wil ik het in deze tip over hebben. Wat is SEA(Search Engine Advertising) en wat kan het voor u betekenen?


06-10-2017 - Wel of geen social media inzetten?

Social media is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruiker zonder tussenkomt van de professionele redactie de inhoud plaatst. De bekende social media kanalen zijn Facebook, Youtube, LinkedIn, Twitter, Instagram en Pinterest. De aanwezigheid op deze kanalen is ongekend groot. Zo heeft Facebook 1,79 miljard gebruikers, waarvan er 1,18 miljard dagelijks actief zijn. Dit biedt kansen voor uw organisatie.


21-09-2017 - De toepassing van personalisatie op het web

Personalisatie kom je overal tegen op het web. Het meest bekende voorbeeld hiervan zie je op webshops naar voren komen in de vorm van reclame die gericht is op jou als bezoeker en waar je naar op zoek bent. Ook komt het voor in e-mailnieuwsbrieven. In een eerder geschreven tip ben ik daar al kort op ingegaan. In deze tip wil ik kort ingaan op wat de voor- en nadelen zijn van personalisatie en hoe je dit het beste kan toepassen.


15-09-2017 - De invloed van hosting op seo

Heeft hosting invloed op SEO? Jazeker. En daar zijn drie redenen voor. Echter, de zoekmachines werken in het geval van hosting alleen met minpunten. Een goede hosting zorgt in die zin niet voor beter gevonden worden maar een slechte hosting zorgt wel voor een daling in de resultaten.


11-09-2017 - Gevolgen van bedrijfsuitstraling

Zo af en toe kom je op het web nog websites tegen die duidelijk in 10 jaar tijd niet geüpdatet zijn; websites met alle mogelijke kleuren en bewegende beelden. Misschien herkent u ze wel. Sommige van deze websites zijn nog dagelijks in gebruik en dat kan natuurlijk niet meer in 2017. Web Eagle ziet het als een missie om hier iets aan het doen. Maar hoe belangrijk is de uitstraling van een website nu echt?


29-08-2017 - De toekomst van technologie

Het is nu 46 jaar geleden dat de eerste e-mail op onze wereld werd verzonden. De eerste grote stap naar een nieuwe, toen onvoorstelbare, wereld was gezet. Inmiddels kunnen wij niet meer zonder en verbazen wij ons als de e-mail dezelfde dag nog niet is beantwoord! Als de technologie in deze sneltreinvaart doorgaat, wat staat ons dan over 50 of 100 jaar te wachten?


26-08-2017 - Een kijkje in de keuken – E-mailmarketing en strategie

Iedereen is wel bekent met de vele nieuwsbrieven die er dagelijks in de mail bijkomen. Een groot deel van deze e-mailnieuwsbrieven worden ook nog niet eens gelezen of kunnen zelf zorgen voor irritatie. Veel websites of webshops zetten bij het aanmaken van een account de optie voor het ontvangen van deze e-mailnieuwsbrieven standaard aan.


16-08-2017 - De kracht van het minimaliseren

U kent het wel: programma's die worden aangeboden waar je "alles" mee kunt. Zo installeert u bijvoorbeeld een antivirusprogramma en ontvangt u een compleet assortiment aan computer- en browser tools. Het zoeken naar de knop om een virusscan te starten is tot overmaat van ramp onvindbaar.


10-02-2017 - Contentonderhoud website of webshop

Web Eagle biedt naast websites ook het onderhoud aan. Een goede website moet actief zijn. Maar veel mensen hebben daar simpelweg niet de tijd voor. Daarom biedt Web Eagle ook het onderhoud voor uw website aan.


13-01-2017 - Internetgroei en kansen

De groei van internet is ongekend. U vraagt zich misschien wel eens af: "zijn er voor mijn organisatie nog wel kansen?" Ons antwoord is ja. In deze tip leest u waarom wij daarvan overtuigd zijn.


13-01-2017 - Out of the box kan nog steeds

Uniek blijven? Uzelf onderscheiden? Het lijkt volgens sommigen steeds moeilijker te worden. Met deze tip proberen wij u van deze gedachte af te helpen. Out of the box kan namelijk nog steeds.


Web Eagle - tips

BEL GERUST...

Web Eagle

Willem van Oranjestraat 26

5307 HT, Poederoijen

Kvk: 77375505

BTW: NL 003189409B20


06-20985579

info@webeagle.nl