Over ons

Uw organisatie presenteren of uw huidige presentatie of naamsbekendheid verbeteren? Web Eagle helpt u met het aanbieden van uw diensten en producten. Zowel online als offline bereiken wij uw doelgroep.


Ook bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf waarin de mogelijkheden technisch gezien onbeperkt zijn! Denk hierbij aan automatisering zoals een beheersysteem of een systeem voor gepersonaliseerde producten.


Zowel voor bestaande als nieuw ontwikkelde projecten bieden wij onderhoud en beheer aan. Web Eagle realiseert en onderhoudt uw project van start tot finish!


Wij zijn een groeiende onderneming en zien uw project als uitdaging en hopen het binnenkort in ons portfolio te mogen opnemen; wij horen graag van u.

Over ons
Robert van de Werken

Robert van de Werken

Als designer zorgt Robert voor de juiste relatie tussen functionaliteit en vormgeving. Daarin hanteert hij onder andere de strategie van ontwerpen en realiseren conform de doelstelling. Neem gerust contact met Robert op.

Jos van Ginkel

Jos van Ginkel

De passie van Jos is het verdiepen en toepassen van moderne technologie met marketing rendement als doel: er alles uit halen! Het out of the box denken is één van de technieken om tot dat resultaat te komen. Stuur gerust een berichtje naar Jos.

Webdesign & Development

Bent u op zoek naar een specialist voor uw website of webshop? Web Eagle biedt u het totaalpakket voor de realisatie van websites en webshops in uw branch.

Applicatie Ontwikkeling

Alle technische mogelijkheden binnen de automatisering voor uw bedrijf ontdekken? Web Eagle zou hier graag met u over door praten.

Marketing & Reclame

Web Eagle denkt graag met u mee over het inzetten van strategische marketing & reclame om zo doelgericht uw bedrijf te presenteren.

Hoe gaan wij te werk?

1. Het eerste contact

Wij vinden elkaar. Het eerste contact. U heeft een idee. Om dat idee te kunnen realiseren heeft u informatie of hulp nodig. Wij vinden het geweldig dat u bij ons terecht bent gekomen. Wij doen dan ook ons uiterste best u zo goed mogelijk te helpen. U kunt ons altijd op verschillende manieren benaderen: via e-mail, telefonisch, via sociale media, sms, WhatsApp, via onze website of simpelweg eens langskomen. Wanneer u een idee heeft die wij mogen realiseren, maken we meestal een afspraak om alles te bespreken.

2. Het idee bespreken

Tijdens de afspraak proberen wij uw idee zo goed mogelijk in kaart te brengen. Dit doen wij door de juiste vragen te stellen. Ook zullen we ons in de branche verdiepen om zo tot het juiste resultaat te komen. Wellicht kunnen we aanvullende ideeën hebben die het plaatje compleet maken. Ook bespreken we een eventuele opleverdatum. Tijdens de afspraak bespreken we uiteraard ook het kostenplaatje om het project te realiseren. In sommige gevallen zijn er ook periodieke kosten, zoals hosting en onderhoud. U kunt ons hier natuurlijk altijd vragen over stellen.

3. Offerte

Op basis van het gesprek hebben we de juiste informatie die we nodig hebben om een start te maken. In de meeste gevallen sturen we een offerte op, zodat er zwart op wit staat wat het idee is, hoe het gerealiseerd wordt, en welke kosten daaraan verbonden zijn.

4. Ontwerp

In de eerste instantie maken we een ontwerp. Dit doen we op basis van de informatie die we hebben. In sommige gevallen heeft de klant al een huisstijl, logo of visitekaartje of website en kunnen we hier op inspelen. Ook kunnen we natuurlijk iets geheel nieuws maken. Wij laten ook weten welke informatie we nog van u nodig hebben, zoals eventuele foto's en tekst. Wij zijn benieuwd wat u van het ontwerp vindt. Pas wanneer u het ontwerp goedkeurt, gaan we naar de volgende stap.

5. Realisatie

Nu is het tijd om het ontwerp te realiseren. Bij websites en webshops komt hier meer bij kijken dan het maken van een flyer, visitekaartje of logo. Het werk wat er te doen is, zowel op de voorgrond als op de achtergrond, bepaalt de tijdsduur van deze stap. Ook wanneer er geen deadline is besproken zullen we u goed op de hoogte houden van de ontwikkelingen, en laten we u regelmatig weten hoe ver we zijn, en wat er nog moet gebeuren.

6. Check

Het ontwerp is gerealiseerd. Voordat de website of webshop de lucht in gaat, of voordat de flyers of visitekaartjes worden gedrukt, laten we u nog 1 keer alles goed bekijken. Pas wanneer u op de knop drukt zullen we het project daadwerkelijk online zetten / laten drukken.

7. Tot snel!

Gefeliciteerd! Het project is succesvol gerealiseerd. Betekent dit dat u niets meer van ons hoort? In tegendeel. Ons werk bestaat uit de het groeien van het bereik van uw doelgroep. Een actieve houding past daar het beste bij. U hoort snel weer van ons.

BEL GERUST...

Web Eagle

Kamperfoelielaan 12

6713 EE, Ede

Kvk: 58275762

BTW: NL 852959461B01


06-20985579

info@webeagle.nl


Bekijk hier onze tips

28-06-2018 - Web Eagle biedt unieke oplossingen voor website/webshops, huisstijlen en diverse vormen van reclame. Door de toenemende vraag naar totaaloplossingen hebben wij vanuit strategisch oogpunt besloten samen te werken met Carola Fotografie om onze klanten op die manier te kunnen voorzien van professionele websites en reclamemateriaal inclusief de professionele fotografie.