Marketing & reclame

Marketing is een belangrijk onderdeel van uw organisatie. Web Eagle denkt met u mee om tot het juiste resultaat te komen. Daarbij wordt gestreefd naar optimaal gebruik van uw communicatiemiddelen en gezocht naar innovatie op het gebied van communicatie.


Reclame treft, activeert maar kan ook irriteren. Daarom is het van belang het juiste gevoel te combineren met de boodschap. Web Eagle helpt u daarin de perfecte balans te vinden.


SEO en Social Media zijn een belangrijk onderdeel van uw online positie. Google speelt daarin een belangrijke rol in de vindbaarheid van uw website. Om uw dienst of product online te promoten kan het actief deelnemen aan Social Media een belangrijke stap in de goede richting zijn. Web Eagle begeleid u graag in dit proces.

Marketing en Reclame

Huisstijl

De uitstraling van uw bedrijf geeft vaak de eerste indruk. Een passende huisstijl is een essentieel onderdeel van uw bedrijf en identiteit. Zo ontwerpen wij logo's en visitekaartjes, en verzorgen al het drukwerk.

Google

Gevonden worden op het web is een uitdaging, wij gaan deze uitdaging graag met u aan. Door onze expertise op dit gebied zorgen wij voor het perfecte resultaat en rendement. Door verschillende software kunnen wij metingen doen, en uw bezoekers analyseren.

Adverteren

Het plaatsen van advertensies in een krant, magazine of op internet (SEA) zijn een aantal van de manieren om uw bedrijf te presenteren. Wij verzorgen graag uw papieren, als online advertenties. U kunt gerust vragen naar meer informatie over dit onderwerp.

Social Media

Wilt u uw klanten op de hoogte houden van uw product of diensten, of wilt u dat ene geweldige project wat u net afgerond heeft laten zien aan geïnteresseerden? Dan is Social Media de juiste plek voor u. Web Eagle verzorgt uw presentatie, de inrichting en communicatie via de verschillende Social Media.

Flyers & Folders

Het presenteren van uw producten of diensten in uw directe omgeving kan van groot belang zijn voor uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw flyers en/of folders met de juiste uistraling op de juiste plek komen. Zowel het ontwerp, drukwerk en/of het bezorgen van de flyers / folders doen wij graag voor u.

E-mailmarketing

U kunt uw klanten op de hoogte houden van gaande zaken doormiddel van e-mailnieuwsbrieven, zo houdt u de klanten en geïnteresseerden betrokken. Wij verzorgen ook eenmalige e-mails voor bijvoorbeeld een uitnodiging of nieuwsbericht. Web Eagle zoekt hierin voor u het beste.

BEL GERUST...

Web Eagle

Willem van Oranjestraat 26

5307 HT, Poederoijen

Kvk: 77375505

BTW: NL 003189409B20


06-20985579

info@webeagle.nl