Webdesign & Development

Websites zijn in 2023 niet meer weg te denken uit het (zaken)leven. Al is het hebben van een website tegenwoordig de norm, is het hebben van een goede website een belangrijk onderscheid. Wij weten wat een goede website voor uw doelgroep is.


Naast het ontwikkelen van uw online visitekaart in de vorm van een website, ontwikkelen wij ook webshops en bieden wij onderhoud aan. Zowel tijdens het ontwerp als in de verdere realisatie hebben wij uw doel altijd op het oog.


Heeft u nog geen website of webshop? Of heeft u een website of webshop die verouderd is? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie met ons te bespreken. Bekijk ter inspiratie gerust ons portfolio.


Webdesign en Development

Website

Websites worden in alle vormen en maten ontwikkeld. Dit wordt bij Web Eagle, gericht op de doelgroep en branch, ontwikkeld met een kritisch oog op design en functionaliteit zodat uw website online een speciale plaats heeft. Bereken hier de prijs voor een website.

Webshop

Webshops worden bij Web Eagle ontwikkeld met oog op het bereik van de doelgroep en de verkoop. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de optimalisatie voor zoekmachines. Web Eagle biedt tijdens en na de realisatie volledige ondersteuning op het gebied van marketing en veiligheid.

CMS

Web Eagle maakt voor websites gebruik van een intern ontwikkeld beheersyteem die gericht is op flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Voor webshops wordt er gebruik gemaakt van een open sourch beheersysteem. Bent u op zoek naar een specifiek CMS systeem? Bestaand of op-maat? Wij zijn er van overtuigd dat wij dit voor u kunnen regelen.

Ontwerp

Het ontwerpen van een website of webshop noemen wij specialistisch werk. Want naast de technische aspecten komt ook de gebruiksvriendelijkheid om de hoek kijken. Wij ontwerpen alle websites en webshops anno 2023. Dit wil zeggen: voor alle browsers en schermen. Uw stijl, uw doelgroep.

Hosting

Zowel web- als e-mailhosting zijn bij ons los verkrijgbaar. Er zijn verschillende pakketten bij ons verkrijgbaar. Mocht u hier meer informatie over willen, neem dan gerust contact met ons op.

Onderhoud

Bij webonderhoud maken wij een onderscheid tussen technisch- en contentonderhoud. Als u een website of webshop bij ons laat maken, zorgen wij standaard voor het technische onderhoud. Ook kunnen wij het contentonderhoud voor u regelen, ook wanneer wij de website niet gemaakt hebben.


BEL GERUST...

Web Eagle

Willem van Oranjestraat 26

5307 HT, Poederoijen

Kvk: 77375505

BTW: NL 003189409B20


06-20985579

info@webeagle.nl