Contentonderhoud website of webshop

10-02-2017 - Web Eagle biedt naast websites ook het onderhoud aan. Een goede website moet actief zijn. Maar veel mensen hebben daar simpelweg niet de tijd voor. Daarom biedt Web Eagle ook het onderhoud voor uw website aan.


Wanneer een website in beweging blijft zal dit een positief resultaat opleveren bij zoekmachines als Google. Maar wanneer u daar niet de tijd voor heeft, wordt het lastig. Web Eagle verzorgt ook websiteonderhoud.

Zelfs wanneer de website of webshop niet bij Web Eagle is ontwikkeld kunnen wij het webonderhoud aanbieden. Dit doen wij op contract- of urenbasis. Het onderhoud kan bestaan uit het regelmatig verversen van content, toevoegen van foto's, projecten, producten of pagina's, en het optimaliseren van SEO.

Alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de beste mogelijkheid.

Robert van de Werken

Robert van de Werken

robert@webeagle.nl

Deze tip delen:

BEL GERUST...

Web Eagle

Kamperfoelielaan 12

6713 EE, Ede

Kvk: 58275762

BTW: NL 852959461B01


06-20985579

info@webeagle.nl


Bekijk hier onze tips

28-06-2018 - Web Eagle biedt unieke oplossingen voor website/webshops, huisstijlen en diverse vormen van reclame. Door de toenemende vraag naar totaaloplossingen hebben wij vanuit strategisch oogpunt besloten samen te werken met Carola Fotografie om onze klanten op die manier te kunnen voorzien van professionele websites en reclamemateriaal inclusief de professionele fotografie.