Internetgroei en kansen

13-01-2017 - De groei van internet is ongekend. U vraagt zich misschien wel eens af: "zijn er voor mijn organisatie nog wel kansen?" Ons antwoord is ja. In deze tip leest u waarom wij daarvan overtuigd zijn.


De kansen die u heeft op internet zijn even groot of klein als de kans van vele andere organisaties. Dit heeft te maken met feit dat internet zich begeeft in een continue ontwikkeling. Daarnaast is er veel afwisseling in de eisen die zoekmachines stellen om de zoekresultaten steeds te verbeteren. Het enige wat u hoeft te doen, is meedoen.

Meedoen wil niet alleen zeggen dat u op het internet bent te vinden. Meedoen betekent actief meedoen. En actief meedoen = meegroeien.

Web Eagle wil u hier graag bij helpen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, en weten ook hoe u het beste mee kan doen.

Jos van Ginkel

Jos van Ginkel

jos@webeagle.nl

Deze tip delen:

BEL GERUST...

Web Eagle

Kamperfoelielaan 12

6713 EE, Ede

Kvk: 85275762

BTW: 852959461B01


06-20985579

info@webeagle.nl


Bekijk hier onze tips

12-02-2018 - Sinds enkele jaren is linkbuilding belangrijker geworden dan ooit voor de vindbaarheid van websites. Maar wat houdt het nu precies in? En wat moet er juist wel en niet gebeuren? In deze tip proberen wij je uit te leggen hoe je het beste met linkbuilding om kunt gaan.