Out of the box kan nog steeds

13-01-2017 - Uniek blijven? Uzelf onderscheiden? Het lijkt volgens sommigen steeds moeilijker te worden. Met deze tip proberen wij u van deze gedachte af te helpen. Out of the box kan namelijk nog steeds.


Soms lijkt het erop dat alle mogelijkheden in diversiteit van websites al bestaan. Het feit dat deze gedachte zo'n tien jaar geleden ook al speelde, is niet het enige bewijs dat het 'out of the box' haar einde niet kent. Dagelijks ontwikkelen vele bedrijven nog steeds een unieke huisstijl, website en andere reclame-uitingen.

Out of the box was een hulpmiddel om uniciteit te creëren. Tegenwoordig is het wel een must. De manier van denken volgens 'out of the box' is eigenlijk heel eenvoudig: als we doen wat we altijd gedaan hebben, krijgen we wat we altijd hebben gekregen. Met andere woorden: als we iets anders doen dan wat we altijd gedaan hebben, zal dat een ander resultaat opleveren. In de marketing is deze manier van denken een uitdaging tussen alle bestaande ideeën en uitingen in.

Wij passen deze theorie toe bij het ontwikkelen van projecten en ideeën. Op deze manier zorgen wij voor de uniciteit van uw organisatie.

Jos van Ginkel

Jos van Ginkel

jos@webeagle.nl

Deze tip delen:

BEL GERUST...

Web Eagle

Kamperfoelielaan 12

6713 EE, Ede

Kvk: 58275762

BTW: NL 852959461B01


06-20985579

info@webeagle.nl


Bekijk hier onze tips

28-06-2018 - Web Eagle biedt unieke oplossingen voor website/webshops, huisstijlen en diverse vormen van reclame. Door de toenemende vraag naar totaaloplossingen hebben wij vanuit strategisch oogpunt besloten samen te werken met Carola Fotografie om onze klanten op die manier te kunnen voorzien van professionele websites en reclamemateriaal inclusief de professionele fotografie.